Täällä kaukaisella rannalla on hurjan halpaa pitää auto puhtaana. Charles työnsäkin puolesta kurvailee missälie rytäköissä ja kärrypoluilla ja Seatti on välillä niin likainen, ettei omakseen tunnista. Auton pesu onnistuu ihan ruokaostosten lomassa kun isoissa marketeissa on pesijät parkkipaikalla odottelemassa mutta meillä pesu hoituu samalla reissulla kun käymme tervehtimässä Charlesin isää. Siellä on melkein naapurissa pesula (jonka yläkerrassa on luonnollisestikin Charlesin parturi). Tästä kyseisestä lafkasta saa pesun, vahauksen, kuivauksen, renkaiden "kiillotuksen" ja ovenkarmien putsauksen vitosella. Eikä siinä vielä kaikki: autoon sujautetaan pesun yhteydessä uusi ilmanraikastin. Eikä siinäkään vielä kaikki: viiden pesukerran jälkeen kuudes hoidetaan ilmaiseksi.

Kuva%20001-normal.jpg

Halpaa kuin saippua jota täällä muuten käytetään runsain määrin - siis oikein sitä vanhanaikaista palasaippuaa. Apteekin hyllyt notkuvat palasaippuaa ja vartalotalkkia.

Tänään on tuullut hurjasti ja lämpötila keikkunut kympin huonommalla puolella. Olisi siis aika saattaa puutarha talvikuntoon. Inspiraatiota odotellessa!