Puistoon on muuttanut Herra Harri Hermanni Haikara. Kovin on yksinäinen hän, ei ole partneria eikä kokoeron takia juuri leikkitovereitakaan. Olenkin yrittänyt ystävällisesti jutustella tirpalle mennen tullen ja luulen, että alamme pian olla ystäviä. Kovasti Harrin pää keikkuu puolelta toiselle kun sille puhuu päivän kuumista perunoista ja selvittää maailmanpolitiikan kiemuroita.

Viikonloppu meni töitä tehdessä vaan ei aivan ilman kummallisia sattumuksia. Eräs hassuimmista oli asiakas joka hetken kuunneltuaan kysyi olenko suomalainen. Silmäni varmaan suorastaan pamahtivat selälleen, moista veikkausta kun ei ole vielä tähän päivään mennessä kuultu. No sitten selvisikin, että asiakkaani oli täällä asuva ruotsalainen joka tunnisti aksenttini ja nimeni kirjoitustavasta päätteli minun olevan naapurin likkoja. Rupattelimmekin siinä sitten hetkisen ruotsiksi mutta omat vaatimattomat taitoni ovat kyllä aika ruosteessa, se asia tuli ainakin siinä selvitettyä. Hauskaa oli silti! Tack och hej vaan!

Charles tilaa musiikkilehteä nimeltä Classic Rock ja siinä on ollut monta mairittelevaa artikkelia muun muassa Michael Monroen touhuista sekä Von Hertzen Brothersista. Nyt lehti veti sitten maton alta ja imi ilman keuhkoista kun uusimmassa numerossaan yhtäkkiä kehuskelikin Von Hertzenin veljesten olevan kotoisin Ruotsista. Kyllä muuten desibelit nousivat äkkiä kattoon! Palautettahan siitä täytyy antaa, se on vissi ja varma.

Muutaman viikon kuluttua ajattelimme tehdä pienen reissun pohjoiseen, Liverpooliin. The Beatlesien jalanjäljillä on tietysti tarkoitus kulkea sekä muutenkin katsastaa mitä yhdellä Englannin suurimmista kaupungeista on matkalaisille tarjota. Siitä enemmän sitten kun sen aika on.

Lämpötila keikkuu +15 asteen paikkeilla ja eilen sekä tänään on satanut vettä oikein urakalla. Sama jatkunee huomennakin.

Nyt täytyy valmistautua illan The Apprentice (Diili)-finaaliin. Hauskaa alkavaa viikkoa