Charlesin kanssa päätettiin tilata kotiin kasvis- ja hedelmälaatikko kerran viikossa. Samankaltainen toimitus meille tuli ensimmäiseen asuntoon mutta sieltä muuton myötä emme ottaneet tapausta uudelleen käsiteltäväksi ennen kuin nyt. Tavarantoimittajaksi valikoitui paikallinen luomutila joka tarjoaa monta eri kokoa ja sisältöä kotiin tilattavaksi. Päätimme kokeilla keskikokoista hedelmä- ja kasvislaatikkoa 18 punnan hintaan toimituksineen.

Birmingham%202014%20001-normal.jpg

Tässä ensimmäinen laatikko. Kiivihedelmiä, kevätsipulia, omenoita, päärynöitä, sieniä, porkkanoita, villejä valkosipuleita, parsakaalia, salaattia... mitäs vielä. Kiva sisältö josta osa on jo käytetty pastakastikkeeseen.

Birmingham%202014%20002-normal.jpg

Jos sisältö pysyy näin monipuolisena ja hyvänä niin ehdottomasti jatkamme tilausta. Tilalta on mahdollista saada myös esimerkiksi leipää ja lihaa kotiin toimitettuna mutta me taidamme ensin kokeilla pelkästään tätä kasvis- ja hedelmäpuolta. Tällä tavoin meillä tulee varmasti syötyä kasvikunnan tuotteita vielä monipuolisemmin kuin ennen sekä myös kokeiltua uusia reseptiehdotuksia joita tulee aina laatikon mukana parisen kappaletta.