Eilen kävelin Charlesin kanssa naapurikaupunginosaan Shirleyyn ja takaisin, ja saimme reissuun kulumaan parisen tuntia aurinkoista aamupäivää. Siellä ollessamme Charles bongasi Lloyds pharmacyn ikkunassa ilmoituksen, jonka mukaan apteekki etsii "dispenser" eli vapaasti suomennettuna lääkkeiden jakelijaa, ammattikielellä arvelisin sen olevan kollaajaa. Tänään Charles tuli lounastunnilla kotiin syömään jonka jälkeen sain kyydin takaisin Shirleyyn ja kyseiseen apteekkiin kyselemään paikasta vähän lisää. Puhuin apteekin pomon kanssa ja hän antoi minulle mukaan hakulomakkeen täytettäväksi ja palautettavaksi. Täytyy siis täyttää lomake illalla ja viedä se huomenna liitteiden kera takaisin apteekkiin. Tosin en ole vielä saanut mitään papereita oman tutkintoni hyväksymisestä täällä Englannissa, ehkä olen sen suhteen nyt vähän liian aikaisin liikenteessä.

Se tässä nyt vaan mättää, että näitä ammattinimikkeitä tuntuu olevan tässä maassa pilvin pimein. Pharmacist vastaa Suomen proviisoria mutta kaikki muut nimikkeet ovat yhtä suurta sekamelskaa. Tässä maassa voi olla ainakin pharmacy technician, dispenser, accuracy checking technician, dispenser technician... eikä tällä suomalaisella ole hajuakaan siitä miten nämä nimikkeet eroavat toisistaan, jos mitenkään. Netistä ei ole ollut kovasti apua, pakko on varmaan mennä johonkin apteekkiin kyselemään vähän lisää. Tämä tietämättömyys kun vähän haittaa tätä työnhakua kun ei aina voi olla edes varma hakevansa oikeaa paikkaa. Ärsyttää!

Aurinko paistaa nyt kauniisti mutta yö oli jäätävän kylmä, joten saimme kylmän startin tähän viikkoon. Lämmintä on nyt +9 mutta aamulla oli kuura maassa ja auton ikkunoissa.