Charles näytti puhelimella juuri ennen New Yorkiin lähtöään ottamaansa kuvaa. Kuvassa kököttävät meidän kulmien nuija ja tosinuija, etualalla Archie ja perävaununa Toby. Pojat ilmeisesti lämmittelevät tassujaan auton nokalla ja näyttivät (jos mahdollista) normaaliakin urpommalta.

photo-normal.jpg

Ei Charles hennonnut niitä siitä häätää vaan antoi kissalan poikien lämmitellä rauhassa tässä niin naurettavassa junamuodostelmassa.

Mösjöö siis kotiutui New Yorkista yöllä ja vetelee edelleenkin hirsiä peiton alla. Mikäs siinä muuten, mutta kun ei se ehtinyt edes antaa tuliaisia ennen petiin menoaan! Tai toisaalta mistäs minä tiedän onko semmoisia edes tarjolla...

Tänään alkoi tehdä ihan sikana mieli salmiakkia. Varsinkin kun luin jostain lehdestä, että niitä vanhanajan kunnon aitoja oikeita lastentukehduttamis-merkkareita on taas alettu valmistaa. Mietin ihan tosissani tilaavani "muutaman" pussin jostain nettikaupasta kun niitäkin on tarjolla useita mutta ehkä odotan hetken ja annan mieliteon mennä ohi. Ihme sinänsä koko salmiakinhimo kun sitä ei tule yleensä ostettua Suomessakaan - olen enemmänkin suklaamiehiä. Mutta kai se niin menee, että sitä haluaa mitä ei ole saatavilla.

Vettä satelee ja surkealta näyttää. Asteita +5 joten heitin ikkunalaudalla asustaneet, jo kukintansa lopettaneet hyasintitkin ulos virkistymään.