Täällä ollaan taas ahkeria mehiläisiä ja kiirettä pitää. Töissä painiskelen pitkää päivää, että saan kaikki hommat tehtyä ennen lomalle siirtymistä mutta tänään päätin ottaa itselleni harvinaisen vapaan aamun. Aloitan työt vasta puoliltapäivin joten vielä tässä aamuyhdeksältä loikoilen sohvalla aamu-uutisia katsellen ja akkuja ladaten. Työt toki päättyvät sitten vastaavasti vasta iltayhdeksältä joten mikään laiska päivä tästäkään ei tule, se vain alkaa totuttua myöhemmin.

Kaupungissakin vielä pitäisi ehtiä käymään ja parissa kaupassa pyörähtämään mutta koskahan siihen löytyisi aikaa - nähtäväksi jää. Pari viikkoa sitten lähdin yksin kaupunkiin ja olinkin siellä heti kauppojen auetessa kello 8.30. Siellä oli mukava tepastella tyhjässä ostoskeskuksessa ja ilman jonoja pääsi jopa Primarkiin jossa yleensä pitää raivata tungoksesta tilaa edes hengittää kunnolla. Kivaan ostoskokemukseen kun vielä lisätään bussimatka yläkerran eturivissä niin päivähän oli suorastaan täydellinen.

Birmingham%202015%20007.jpg

Täällä päässä bussipysäkki on ihan tuossa meidän kotikadun päässä joten muutaman minuutin kävelymatkan jälkeen pääsin aitiopaikalle.

Birmingham%202015%20008.jpg

Eikä aamukahdeksan jälkeen ytimessäkään ollut montaakaan pipoa kuljeksimassa. Vaikkei aikaiset aamut olekaan kaikista mukavin tapa herätä niin palkkion kyllä saa tungoksen puuttumisen muodossa.

Nyt lähden pikkuhiljaa valmistautumaan töihin lähtöön. Ajattelin kävellä kaupan kautta työmaalle kun on satamattakin taas vaihteeksi. Lämmintä on noin +15 astetta ja saisi pikkuhiljaa tuo kylmä tuulikin kääntyä meiltä pois.