Aamupäivällä päätin lueskella netistä tietoa illan Duran Duran-keikasta ja hämmästys oli suuri kun luin, että se on jouduttu perumaan. Laulaja Simon potee kurkkutulehdusta ja häntä on sen takia kielletty käyttämästä ääntään. Keikka toteutuu tulevaisuudessa ja lisää tietoa saanemme parin päivän kuluttua. Harmi, odotin iltaa kovasti mutta eihän sille mitään voi. Nyt vain sitten jännittämään koska korvaava keikka järjestetään, kunhan ei vaan silloin kun olen itse Suomessa. 

Näin saimme suunnitelmista vapaan lauantai-illan jonka päätin aloittaa vierashuoneen imuroinnilla. Imuri kuitenkin piti kummallista meteliä ja huusinkin Charlesin paikalle kapinetta ihmettelemään. Herra istahti sängylle ja otti imurin polvillensa, irrotti säiliön (kyseessä on pölypussiton malli) ja avasi sen väärinpäin. Siis niin, että säiliö (eikä Charles) oli väärinpäin ja kaikki sen sisältö lennähti erittäin kivasti kaikkialle vierashuoneeseen. Voi elämä. Kysyi vain kainona minuutin tuijottelun jälkeen, että "mahdoinkohan minä taas ylireagoida" kun tuli livautettua muutama suhteellisen voimakas suomenkielinen sana ja kansainvälistä viittomakieltäkin siihen väliin. No vikakin sieltä sitten tosin löytyi, Tescon kuitti oli juuttunut kiinni säiliöön.

Charlesin lokakuulle suunnittelema Japaninmatka on muuten peruttu matkatoimiston puolelta, kovin ymmärrettävä ratkaisu.

Aamusella käväisimme kävellen kauppareissulla ja tallustelimmekin harvoin käyttämäämme Aldiin Maypolessa. Aldi on samankaltainen kauppaketju kuin Lidl ja sieltä saa joskus tosi hyviä tarjouksia. Tällä kertaa haaviin tarttui muun muassa englantilaisia mansikoita (olivatkin tosi hyviä) sekä saksalaista ruisleipää. Sellaista "kiiltävää" Real-tyyppistä leipää josta en niin kamalasti välitä mutta parempi sekin kuin ei mitään.

Matkalla Aldiin koukkasimme kanavareitin kautta ja siellähän pörhälsi taas kerran kanavalaiva.

Viimeisessä kuvassa Tanworth Lanen apteekki jossa olin perjantaina tuuraamassa ja jonne menen taas ensi perjantaina. Siellä oli taas kovin hauskaa olla töissä vaikka aika kiirettä pitikin. Oman apteekin kollega Bharti varoittelikin jo etukäteen tykkäämästä siitä liikaa, olen tainnut siis mainita että mielelläni sinne hommiin menen ja taitavat pelätä että siirryn niihin maisemiin kohta kokonaan.

Huomenna on työvuoro omassa apteekissa ja illallekin suunnitelmia. Ensi viikolla saapuu myös seuraava erä Suomivieraita, tervetuloa !

Tänään lämmintä parisenkymmentä astetta ja puolipilvistä. Nyt illalla alkoi tuulla kamalasti, mietin jo että pitäisikö tomaatti siirtää sisään puhurilta turvaan. Katkeaa vielä raukka pieni.